Praktijk medewerkers

Drs. F Spruijt
Drs. F. Spruijt
huisarts

Sinds 2015 werk ik met veel plezier als huisarts in praktijk de Wormer. Het mooie van het huisartsenvak vind ik de grote diversiteit aan patiënten met verschillende medische problemen, jong en oud. Alles komt aan bod. Dit maakt het een leuk, afwisselend en dynamisch vak.

Werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag

BIG nr 89062699301

Drs E. Booij
Drs. E. Booij

huisarts

In 1999 ben ik afgestudeerd als huisarts. Sinds 2007 ben ik als huisarts werkzaam in Hoofddorp. Inmiddels werk ik drie dagen per week in huisartsenpraktijk 'De Wormer'. Speciale interesse heb ik in neurologische en dermatologische aandoeningen.

Werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag.

BIG nr 89042897001

Drs. L. van Hulsel
huisarts

Mw van Hulsel is werkzaam op maandag- en vrijdagochtend

 


Monique
poh-somatiek
doktersassistente

Sinds 2012 ben ik werkzaam in praktijk de Wormer. Als POH-somatiek verzorg ik het spreekuur voor oa de patienten met Diabetes en COPD. Daarnaast werk ik nog als assistente. Sinds 1997 ben ik  al werkzaam als doktersassistente. Het leuke aan dit werk is contact met mensen en de afwisselende taken.

Werkzaam op maandag, woensdag en donderdag.

   

 

Nana
doktersassistente

Vanaf 2019 ben ik 3 dagen per week werkzaam in praktijk De Wormer.
Werken in de zorg doe ik graag om anderen te kunnen helpen. De Wormer is een fijne praktijk om voor te werken, met een hecht team en veel aandacht voor de patienten.

Werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag.


 Heleen

doktersassistente

 

Mijn naam is Heleen en ik ben sinds half april werkzaam bij HAP De Wormer. Fijn en hecht team waar ik mij goed thuis voel. Ik ben werkzaam als doktersassistente en heb daarnaast de opleiding S.O.H. gedaan.

Na 35 jaar in de zorg, in ziekenhuis , thuiszorg en HAP, voel ik mij als een vis in het water.  Het werk is afwisselend, patiënten contact is fijn. Ik hoop op deze manier bij te kunnen dragen aan goede patiëntenzorg. Ik vind het belangrijk dat een patiënt zich serieus genomen  en gehoord voelt .

U zult mij op de praktijk aantreffen op woensdag, donderdag en vrijdag.

Saskia
doktersassistente

In 2020 ben ik als stagiaire begonnen bij Praktijk de Wormer. Inmiddels heb ik mijn diploma doktersassistente behaald en heb ik mijn plek helemaal gevonden bij deze professionele en gezellige praktijk.

De combinatie van contact met mensen, zorgzaamheid en het toepassen van medische kennis en vaardigheden maken dit werk voor mij erg de moeite waard.

Werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag.

Coby

Coby Tijsma
poh-ggz

Vanaf april 2015 ben ik als POH-GGZ werkzaam in de praktijk De Wormer. Als SPV-er kan ik veel van mijn vroegere werkervaring meenemen in deze veelzijdige functie. Veelal betreft het een kortdurend begeleidingstraject, die u helpt uw situatie beter te overzien of er meer grip op te krijgen. Soms is er meer nodig en gaan we op zoek naar een ander zorgaanbod dat beter bij uw situatie past.

Ik ben werkzaam op dinsdag en donderdag.

 

Denise Zigterman
poh-ggz

 Door de veranderingen in de geestelijke gezondheidzorg komen er steeds meer patiënten met deze klachten bij de huisarts terecht. De behoefte aan deskundige begeleiding neemt daarmee toe.

Ik heb in 2019 daarom de overstap gemaakt van de psychologenpraktijk naar de huisartsenpraktijk. Omdat huisartsenzorg binnen het basispakket valt en de functie POH GGZ deskundige zorg kan verlenen en indien nodig kan doorverwijzen, zie ik mijn nieuwe functie als een verrijking voor zowel patiënten als de geestelijke zorgverlening in brede zin.

Ik werk voor de Wormer op de woensdagen. U kunt bij mij terecht voor ondersteuning bij (werk)stressklachten, angst, somberheid of andere psychische klachten. Ook voor levensvragen , relationele problemen, rouwverwerking of grote veranderingen in uw leven kunt u terecht voor een gesprek. Er zijn geen kosten verbonden aan de gesprekken.

Werkzaam op woensdag.